Najnovšie recenzie zo sekcie Basgitary
- Nádherná basa. Krásne spracovanie. Perfektný rýchly krk, krásny zvuk.
- Nízka váha.
- Tvrdý kufor.
Jedinou nevýhodou je, že nástroj treba kompletne nastaviť, t.j. krk, výška strún, oktávy. Pri takom drahom nástroji by som očakával minimálne nejaký základny setup, aspon tie oktávy.
- jazz bass
- fender
- american
poriadny fender jazz bass ako má byť bez kompromisov, dá sa na tom hrať všetko, parádny krk, super snímače, krásna farba, nemám k tomu čo viac dodať
- Úžasný nástroj
- Vlastním tri staršie kusy 5. Strunovych a jednu stvorstrunovú no táto ich predčí. V prijemnejsom tvare krku. Lepšej váhe fakt super
Vrelo odporucam
Predčí aj Lakoandy či Sadowskeho samozrejme podľa mna.
- Kvalitne spracovaný nástroj
- Ľahký
- Nemá
Potreboval som menší a ľahší nástroj pre dcéru a táto gitara splnila všetky naše požiadavky.
- Štýlová basgitara, nesúca veľké meno skvelého muzikanta G.H. zvuk je výborný, čistý, kovový. Kvalitná alternatíva ku klasickému p.basu.
Skvelý zvuk , výborná pre začiatoníkov ( dobre sa drží)
dcéra si ju vybrala k narodeninám, je veľmi spokojná (začínajúca gitaristka) :)
Na srtunach G D A hra pekne. Ale tie zvyšné dve ..... ?
Odpadavam z toho krasneho zvuku, ktory tato basgitara vie vytvorit. Telo nastroja je lahsie ako som ocakaval, velmi ergonomicke. Krk je vo vysokej kvalite. Tak isto na mna posobi aj elektonika, ktora je skvela. Vzhlad je premiovy a nelutujem ani cent, ktory som do tohto nastroja investoval. Odporucam kupit si k tomu aj kufrik aby bol Vas klenot chraneny.
Rozumná cena pri solídnej kvalite
Dobre padne do ruky, dobré vyváženie bez neck dive. Snímače by som bral radšej humbuckery ale aj tieto single sú ok a bez šumu. Okraje pražcov mohli byť hladšie. Nastavenie od výroby tiež mohlo byť lepšie - struny boli privysoko a snímače príliš nízko. Inak za tú cenu headless a multiscale bezkonkurenčné.
- Fender j b ultra 2 špička svojej triede
Veľmi dobre za tu cenu si myslím že lepší jazz bass nezoženiete
- Výborné spracovanie,
- Image, vybavenie,
- Aktívna elektrika
Ebenový hmatnik zaručuje pevnejšiu stabilitu krku, výborný pomer: cena/ kvalita. Kobylka super. Široká škála zvukových možností. Slušná váha, púzdro v slušnej kvalite.
- spokojnost
Fender Player II Precision Bass MN
Pridané: 1. novembra 2025
(naposledy upravené 1. novembra 2025)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Prekrasna basa
Najlepšia gitara v tejto cenovej kategórii. Určite odporúčam.
- Ľahko hrateľná gitara
- Dobrý zvuk za tú cena
- Presmp poskytuje veľa možností nastavenia zvuku
Skvelá gitara na učenie sa
- dobrá basgitara s elektronikou Fishman
- super na domáce hranie a do domáceho štúdia
- dobrá cena
Skvelý nastroj pre začinajucich hračov.
Zobrazujem 1 - 20 zo 198 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...10 Ďalšie »