Najnovšie recenzie zo sekcie Basgitary
- Ma dobrý zvuk
Mám túto gitarku krátko, skúšal som ju. Je malá šikovná na domáce hranie aj na vystúpenia. Dobre prenosná, dobre vyvážená na remeni a ľahká. Môžete s ňou hrať aj celé hodiny a nebudete unavení. Pre tých, čo maju menšie ruky, a pre dospievajúce deti je to udeálny nástroj.
Moj uplne prvy nastroj, cize nemam s cim porovnavat. Pokukoval som po nej uz dlho, bola na nu vyhodna akcia, tak nebolo nad cim rozmyslat. Pri brnknuti na struny vydava tony, co k tomu este napisat... Fajnsmekri (mozno opravnene) ohrnu nos, pre zaciatocnika alebo nenarocneho hraca splni ocakavania. Podla mna. Drzi sa pohodlne (subjektivne). Za zvyhodnenu cenu to bola vyborna kupa, ale dal by som za nu aj povodnu sumu. Objektivne by som v tejto cene isiel skor po Yamahach, ale ich vzhlad bohuzial neprekusnem. Tato sa mi pacila najviac a aj to je dolezite kriterium pri vybere. Vraj tie lacne verzie nastrojov uz nie su take hnoje ako kedysi, neviem. Podla inych recenzii nema ziadne zavazne nedostatky.
- Nízka hmotnosť. Spoľahlivé ladenie.
- Treba na ňu dlhšie šetriť.
- Veľmi kvalitný nástroj s perfektným zvukom
- Veľmi ľahká váha oproti niektorým iným basám.
Zatiaľ ju "rozohrávam", je to moja prvý bezpražec, ale pôsobí veľmi dobre. Ľahká konštrukcia, natural prevedenie, dobrý pocit z dotyku dreva. Príjemný zamatový zvuk, prekvapil ma kvalitný vstavaný Markbass aktívny predzosilňovač.
- Fajná gitara za dobrú cenu
- Zvukovo výborný nástroj, pasuje presne do ruky, široký záber použitia v hudbe.
Myslim, ze splna vsetky moje ocakavania. Krasny zvuk. Rozsiahle moznosti a este k tomu krasny nastroj.
Momentalne sice riesim to, ze struna E mi drnci ked na nej zahram silnejsie. Drncanie som zatial nevedel odstranit nastavenim hmatnika a kobylky, no pravdepodobne to bude vadna struna. Krk je krasne rovny a celkove vyhotovenie je tip-top.
za tu cenu uplne v poriadku
- Mal som špeciálnu cenu ešte pred Black friday.Basa ma vyšla na 138€ áno dobre vidíte fakt 138€.A to aj s dopravou lebo som neprekročil 200€.Basa prišla už celkom dobre zoštelovaná čo ma príjemne prekvapilo.Šok som ale zažil po zapojení do aparátu.Toto SX-ko má nenormálny zvuk.Tvarom Precision ale zapojením Jazzbass má nádherný "tučný zvuk"plnší a konkrétnejší než moje omnoho drahšie a originál kúsky.Už som aj nahrával a nerozoznáte od 2000€ basy.A to mal byť lacný nástroj zostávajúci v skúšobni.Je to môj "milášik"odporúčam.
- dobra cena na tu kvalitu - nie nahodou sa pod to podpisal Marcus
- Mohli by to dodavat s origo puzdrom ako ine verzie (myslim ze 1st generation to mali - aj pri vyrazne lacnejsich basach.
(mam tu ciernu verziu - 4 struny) Neskutocne pohodlne sa na tom hra, basa prisla od tovarenskych nastaveni k spokojnosti, nic som nemusel korigovat. Tucnejsi "cečkovy" hmatnik sadne krasne do ruky - to je vec fyziologie samozrejme nie kazdemu to musi vyhovovat. Hmatnik je vystuzeny grafitovymi vlozkami u 5-strunovej verzie, ale aj na mojej 4-strunovke je citit vyraznu pevnost - to som si vsimol hned ze ako tazko je "zahojdat" flažolet na prazdnej strune. Za tu cenu podla mna spicka - nie je o com... treba vyskusat. Este jedna vec mi velmi vyhovuje - ten satin finish (matne prevedenie krku) sa krasne klze po dlani - niekedy ma clovek pri tych lakovanych nalestenych krkoch problem - staci "tepla" ruka a uz hmatnik kladie odpor aj na palci lavej ruky - tu sa toto nemoze stat...
Proste clovek zacne hrat a nevie prestat - pohodlnost a ziadne bolesti a strainy ... Aj v kapele krasne slape - tie parametricke stredy sa zidu v "telocvicniach" s obrovskym halom.
- Vsetko
- Cena, ale stoji za to
dokonalý nástroj
- Super pomer cena / kvalita
Basa prekvapila bezchybným spracovaním,pražce krásne v rovine,zvukovo obrovská škála nastavení.Pekvapivo ľahká basa,ale má aj dostatočný sustain.
- slušná kvalita za rozumnú cenu
- treba reálne pozrieť a vyskúšať
- realita nie vždy odpovedá predstave na obrázku
- Este som nestihol poskusat, kupovane ako darcek, ale gitara vyzera super, lepsie ako na obrazku.
- Kratsia menzura, kupovane pre dieta.
- lacna
Zobrazujem 81 - 100 zo 160 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »